HeliCamp Kvikkjokk 2017.

Transfer tor Luleå/Kallax flygplats, boende i delux flerbäddsstuga, frukost, lunch och 3-rätters middag, dryck snacks frukt i ryggsäck. Säkerhetsutrustning med tranciver, sond och spade. 10000 garanterade höjdmeter.

Första grupp den 28/4-2/5-17

Andra grupp 4/5-8/5-17

Tredje grupp 10/5-14/5-17

Pris: 24.800:-/ person exklusive moms.


 

Standby on sight heliskiing.

Vi håller koll på bästa förhållandena efter ett dump. Ni står standby med väskan packad och skidorna i fodralet.

Transfer tor Luleå/Kallax flygplats, boende i delux flerbäddsstuga, frukost, lunch och 3-rätters middag, dryck snacks frukt i ryggsäck. Säkerhetsutrustning med tranciver, sond och spade.

Från och med vecka 11 – till och med vecka 17.

Min 8 personer max 12 personer.

Pris: 14000:-/dag och person exklusive moms

Söder om Sarek ligger Tarrakaisemassivet. Topparna i området är mellan 1350 och 1850 m.ö.h. Här har Udda äventyr valt att lägga sin helicamp.
Detta område på gränsen mot Sarek har vi valt tack vare bra snöförhållanden samt att bergen vi flyger på alltid har en sida som ger oss bra skidåkning. Sammantaget med omsorgsfullt utvalt boende i Årrenjarka Fjällby, får vi optimal ”helilodge-känsla” i alpin miljö.

Tarrakaisemassivet består av flera toppar med Biernakaise som högsta topp på 1828 möh. På norra sidan av massivet finns ett obegränsat antal linjer. Här finns allt från lätta stora brännarytor på kalfjället, där man kan åka storsväng, till bowlerna som har varierande svårighetsgrad. Lutningen i bowlsen är 25-45 grader med fantastiska droppkanter och raviner, formade som naturliga hafpipes, med upp till 7 km långa åk. På södra sidan finns de brantaste linjerna, stora breda raviner samt långa smala trixiga åk. (Visst vi lägger in pauser i åken) Vi har 75 namngivna åk plus lika många ännu ej döpta.

Raskamassivet, fantastikt cruisingområde med en del branta alternativ.

Staika, den mytomspunna toppen 1806 möh, där endast ett fåtal åkt…

 

Bildgalleri