Våra turer

TENDERFOOTS

Heldagstur 7 timmar inräknat hämta och sadla häst. Lunch vid lägereld
Pris: 1700:- per person.

Hör av dig/er till contact@uddaaventyr.com

Boka nu


CITYSLICKERS

2-3 dagars ridning med övernattning i camper med små stugor eller tältkåtor.

Pris: 2 dagar 4250:- 3 dagar 6700:-

Hör av dig/er till contact@uddaaventyr.com


SONS OF BITCHES

Nu börjar vi prata riktiga äventyr, med ridning i marker av absolut världsklass med mat och umgänge som får en att komma tillbaka till Udda Äventyr år efter år

4 dagars, 3 nätter ute i skogen och 4 hela riddagar. Pris 8100:- per person

Hör av dig/er till contact@uddaaventyr.com

Boka nu


COLD BLOODED DAMN KILLSERS

Detta är trails för dom som helst skulle vilja bli kvar i markerna med sin häst och kompanjoner ”the bunch” resten av sommaren. Från 5 dagar och uppåt.

Pris: 5 dagar 9500:- per person

Hör av dig/er till contact@uddaaventyr.com

Boka nu

 

Udda Äventyr har sedan 1989 sökt äventyret och flyttat gränser. Vi är övertygade om att alla människor har ett behov att sträcka på sig – sträcka sig lite utanför vardagen och se vad som finns där. Vi är ett gäng som älskar naturen och utmanar oss själva att ständigt upptäcka nya saker, i samklang med livet i den natur som ligger oss nära, men som ändå inte är del av allas vardag. Vi gör det genom ridning, jakt och helikopterskidåkning. Vi visar dig naturområden kring Älvsbyn med sina varierande skogar, myrar, sjöar och tjärnar. Vi berättar om fauna och flora som är typiska för området. För detta har vi en unik flock hästar, lång jakterfarenhet och kunskap om naturen kring Kvikkjokk där vi erbjuder heliskiing på högsta nivå.

Vi har idag ett 20-tal gästhästar, alla western-skolade och fullt utrustade med kvalitetssadlar, sadel- och sadelhornsväskor och bedrolls. Vi har hattar, långa oljerockar och chaps till våra gäster. Våra turer är allt från dagsturer ända upp till tolv dagar.

Välkomna på guidad tur i våra naturområden!

 

 

Barmarksridning

MAJ- NOVEMBER

Vinterridning

DECEMBER – APRIL

Från våra gäster

Bildgalleri