Udda Äventyr

 True TrailThe  True Trail med Udda Äventyr är ingen vanlig ridning. Det är en extremt häftig ridning  rakt ut i den norrländska vildmarken. Har vi tur ser vi både älg, ren och kanske en och annan björn.

Vi kommer att sova ute i tältkåtor, laga vår mat över öppen eld och dricka gott. Vi kommer att bada och tvätta våra kläder i källvatten, vi kommer att berätta historier och diskutera livets väsentligheter tillsammans vid lägerelden innan vi somnar under midnattssolen. Nej, True Trail by Udda Äventyr är ingen vanlig ridning. Vi erbjuder dig, förmodligen, den bästa ridningen du upplevt. Men den kommer att ställa krav på dig som ryttare. Du måste kunna rida och hantera din häst. Du måste vara i fysisk form för rida 10-12 timmar per dag och du måste ha rätt inställning och attityd för att hålla humöret uppe. Om du har det som krävs, är du grymt välkommen.

The Ranch
I Stockfors, 12 km utanför Älvsbyn i Norrbotten ligger The Logg Rapid River Ranch, i dagligt tal kallad Ranchen kort och gott.

Här lever och bor hästarna (grabbarna) när de inte är ute i skogarna på uppdrag. De är alla varmblod med stora hjärtan och viljan att bära ryttaren ut på udda äventyr. Grabbarna lever i flock året runt och känner varandra väl. De är erfarna och skolade westernhästar för att leverera de bästa ridupplevelserna för dig som gäst. Du kommer att få ansvar för en häst. Det är din häst som du rider, sköter och tar hand om på bästa möjliga sätt under hela turen .

På ankomstdagen startar vi med en gemensam lunch. Därefter presenterar vi hästarna och vårt sätt att hantera grabbarna. Detta för att maximera din ridupplevelse. Vi kommer att jobba tillsammans med hästarna i olika övningar för att ni ska lära känna varandra och för att du som ryttare ska etablera ditt ledarskap över hästen för de kommande sju dagarna. Vi kommer att se över, trimma och packa både din och hästens utrustning så att vi är klara för avfärd dag två. Vi avslutar med middag och en schysst bastu innan vi somnar för att starta tidigt nästa dag.

Pris
18 000 kr exklusive moms.


Har du det som krävs, hör av dig/er till contact@uddaaventyr.com

Boka nu


Bildgalleri