Våra guider har alla tillbringat oändligt med dygn i fält. Med sin erfarenhet ger de dig utmaningar och trygghet i en härlig blandning. Vi visar dig våra naturområden och berättar om hur skogarna används. Guider och hästar tillsammans kommer få dig att ständigt vilja pröva lite till. När dagens ridning är över och hästarna omhändertagna ser din guide till att god mat och samkväm får dig att så småningom somna med ett leende.

Våra Heli guider bildar ett erfaret team som gör din offpiståkning häftig och säker!

 

Rikard "Twogun" Öhman

Rikard Öhman
Startade Udda Äventyr 1989. The legend. Ingen har ridit i fält mer än Rikard. Hittar alla trails. Sover med öppet fönster. Ansvarig, tillsammans med Mattias, för Udda Äventyrs Heliski i Kvikkjokk. Leder Kittelfjälls Manskör  med järnhand, vilket behövs, tro mig..... True Horseman. 

PG Lindberg

PG Lindberg
Ridit med Udda sedan 1998. Hästtokig i vuxen ålder. Naturtokig sedan barnsben. Lika lycklig varje gång lägerelden är tänd. Fältbiologen som blev officer vid jägarförband. Går i spinn varje gång Kungsörnen visar sig. Sätter vinterridning främst. Mångårig erfarenhet av ledarskap i näringslivet.

Sanna Forsgren

Sanna Forsgren
Körde eller red häst till affären redan som liten. Älskar vintern och ridning i snöig terräng. Ingen har sett Sanna på dåligt humör... Är hon med på turen blir du både lugn och glad!

Mattias Olgård

Mattias Olgård
Alltid koll på läget. Kartan i huvudet. Du är aldrig borta tillsammans med Mattias... Tillsammans med Rikard ansvarig för Udda Äventyrs Heliski i Kvikkjokk. Cowboy in heart. Skidåkare av födsel och ohejdad vana. 

Lena Olgård

Lena Olgård
Cowgirl!